ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ CO 2 ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Στο Negroponte Resort χρησιμοποιούμε τις καλύτερες περιβαλλοντικές πρακτικές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να πετυχαίνουμε μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και νερού χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς στην άνεση των πελατών μας.

Γενικός διακόπτης ενέργειας ο οποίος ενεργοποιεί το ηλεκτρικό ρεύμα στα δωμάτια μόλις ο πελάτης τοποθετήσει την κάρτα – κλειδί του.
Μαγνητικές επαφές στα παράθυρα των δωματίων ώστε να διακόπτεται η λειτουργία του κλιματιστικού όταν αυτά ανοίγουν.
Σίτες σε όλα τα παράθυρα των δωματίων ώστε να υπάρχει φυσικός αερισμός και δροσισμός μειώνοντας την χρήση του κλιματιστικού.
Ψυγεία ενεργειακής κλάσης Α++
Φωτιστικά και λάμες τεχνολογίας LED σε όλα τα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.
Αισθητήρες κίνησης για την ενεργοποίηση του φωτισμού σε όλους τους διαδρόμους προσωπικού, κοινόχρηστες τουαλέτες, υπόγειο γκαράζ.
Το ζεστό νερό χρήσης ζεσταίνεται από ηλιακά πάνελ (60%) και φυσικό αέριο (40%).
Η θέρμανση του ξενοδοχείου γίνεται με αντλία θερμότητας τελευταίας τεχνολογίας εξοικονομώντας 60% ενέργεια σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες πετρελαίου.
Ο κεντρικός κλιματισμός του ξενοδοχείου λειτουργεί με γεωθερμία πετυχαίνοντας 50% εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τα αερόψυκτα συστήματα κλιματισμού.
Όλες οι αντλίες και οι κυκλοφορητές είναι τεχνολογίας inverter για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος.
Σχολαστική συντήρηση των μονώσεων για ελαχιστοποίηση των απωλειών.