Παιδικές δραστηριότητες & Παιδότοποι

Ένας κόσμος για παιδιά!

Στο Negroponte εξασφαλίζουμε ότι ολόκληρη η οικογένεια θα απολαύσει τις διακοπές της. Ενώ τα παιδιά απασχολούνται από επαγγελματίες παιδαγωγούς σε οργανωμένες δραστηριότητες και παιχνίδια, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους ή τις αγαπημένες τους δραστηριότητες γνωρίζοντας ότι τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά και με ασφάλεια. Το Negroponte Resort διαθέτει 2 εσωτερικούς παιδότοπους και 2 εξωτερικές παιδικές χαρές.

 • To πάρκο δραστηριοτήτων Hakuna Matata είναι μία περιφραγμένη έκταση 2000 m² με πεύκα για φυσική σκίαση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Διαθέτει μία καλύβα (Μαρίκα) για δραστηριότητες, πιστοποιημένα όργανα παιδικής χαράς, κούνιες για παιδιά και για νήπια, τραμπάλα, τσουλήθρα, όργανο αναρρίχησης, σκάμμα άμμου για παιχνίδια και ένα δεντρόσπιτο.

  Περισσότερα
 • Ο εξωτερικός παιδότοπος βρίσκεται σε απάνεμο σκιερό χώρο μέσα σε έναν όμορφο κήπο με γκαζόν και πεύκα. Διαθέτει όργανα όπως: Παιδικές κούνιες, κάστρο τσουλήθρα και τραμπάλα.

  Περισσότερα
 • Κλιματιζόμενη αίθουσα δίπλα στο εστιατόριο – μπαρ της πισίνας. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά υπό την επίβλεψη επαγγελματία παιδαγωγού ενώ οι γονείς χαλαρώνουν στην πισίνα.

  Περισσότερα
 • Οι πιο μικροί μας επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν σε αυτή την διαμορφωμένη κλιματιζόμενη αίθουσα δίπλα στην υποδοχή. Παιχνίδια και μαλακά ζωάκια κατάλληλα για την ηλικία θα τους κρατήσουν το ενδιαφέρον ενώ οι γονείς μπορούν να κάθονται στους καναπέδες δίπλα τους.

  Περισσότερα
 • Το Negroponte Resort είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για οικογένειες με μικρά παιδιά. Γήπεδα αθλοπαιδιών, ανοιχτή πισίνα δίπλα στην θάλασσα, μεγάλους χώρους με γκαζόν, ασφαλές περιβάλλον μακριά από δρόμο, παραλία με πολύ ομαλή κλίση, εξαιρετική κουζίνα όπου τα πάντα παρασκευάζονται φρέσκα στο ξενοδοχείο.

  Περισσότερα
 • Το Negroponte διαθέτει υποδομές και υπηρεσίες για την απασχόληση όλης της οικογένειας. Δημιουργική απασχόληση υπό την επίβλεψη παιδαγωγών, γήπεδα τένις, μπάσκετ, πινκ πονκ, μπιλιάρδο, εξωτερικοί παιδότοποι, πισίνες, γυμναστήριο και άλλα παιχνίδια. Κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σαιζόν καταρτίζεται εβδομαδιαίο πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης με πολλά παιχνίδια, σπορ και εξωτερικές δραστηριότητες.

  Περισσότερα