Δωμάτια

Ένας ιδανικός προορισμός φιλοξενίας στην Ελλάδα, με θέα τον Ευβοϊκό κόλπο. Ένα ξενοδοχείο, που απευθύνεται τόσο σε οικογένειες που ψάχνουν ένα όμορφο τοπίο μπροστά ακριβώς στη θάλασσα, αλλά και σε όσους θέλουν να συνδυάσουν επαγγελματικές συναντήσεις και συνέδρια σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον μόλις μία ώρα από την Αθήνα.

Το ξενοδοχείο παρά το μεγάλο εύρος των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων που προσφέρει, την ίδια στιγμή μπορεί να εκφράζει τη γνήσια ελληνική φιλοξενία μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και να προσφέρει την αίσθηση της άνεσης και της οικειότητας ενός σπιτιού μέσα στο ξενοδοχείο!

Standard με θέα κήπο

Τα δωμάτια standard με θέα στο βουνό ή στον κήπο βρίσκονται στη βορινή πλευρά του ξενοδοχείου και προσφέρουν όμορφη θέα στο κήπο και στο κοντινό πευκώνα. Λόγω του βόρειου προσανατολισμού τους τα δωμάτια αυτά είναι δροσερά και σκιερά κατά το μεγαλύτερο μέρος της ζεστής καλοκαιρινής ημέρας.

Deluxe με θέα κήπο ή βουνό

Τα δωμάτια deluxe με θέα στον κήπο ή στο βουνό προσφέρουν ευχάριστη θέα προς τον κήπο ή το βουνό και τον παρακείμενο πευκώνα. Λόγω του βόρειου προσανατολισμού τους τα δωμάτια αυτά είναι δροσερά και σκιερά κατά τις απογευματινές ώρες του καλοκαιριού. Η απόσταση τους από τη παραλία και τη πισίνα τα κάνει ιδιαίτερα ελκυστικά για αυτούς που αναζητούν απόλυτη ησυχία και ηρεμία.

Premium Deluxe

Δωμάτια με απευθείας θέα στη θάλασσα ή και στην ανοιχτή πισίνα. Μεγάλη βεράντα λουσμένη από τον ήλιο για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ιδανική για να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας με ιδιωτικότητα. Δωμάτια με υπό γωνία θέα στη θάλασσα και απευθείας θέα στο παράπλευρο πευκώνα που προσφέρει δροσιά και φρεσκάδα το καλοκαίρι. Δωμάτια με μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας ειδικά για τους πελάτες που αναζητούν τέλεια ηρεμία και ησυχία. Μεγάλη ιδιωτική βεράντα με άνετο τραπέζι για γεύμα ή εργασία και ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία.

Junior σουίτα 2 δωματίων

Οι Junior σουίτες βρίσκονται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα και την ανοιχτή πισίνα. Σε όλες τις Junior Suites υπάρχει ένα μεγάλο ξύλινο έπιπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένας άνετος χώρος εργασίας.

Deluxe με θέα θάλασσα

Τα Δωμάτια Deluxe με θέα στη θάλασσα βρίσκονται στην εσωτερική περίμετρο του ξενοδοχείου και ανάλογα με τη θέση τους προσφέρουν μοναδική θέα στην θάλασσα και στην ακτή της Ανατολικής Αττικής. Απολαύστε τη μοναδική αυτή θέα καθισμένοι στην ιδιωτική σας βεράντα ή ακόμα και ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας!

Deluxe οικογενειακή junior σουίτα

Οι Junior οικογενειακές σουίτες αποτελούνται από ένα μεγάλο ενιαίο δωμάτιο όπου υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι King size (2.00 μ x 2.00 μ) και ένα ή δύο μονά κρεβάτια (0.90 μ x 2.00 μ) ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη. Ανάλογα με την θέση τους στο συγκρότημα, διαθέτουν ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα, θέα προς το βουνό ή την θάλασσα και τον παρακείμενο πευκώνα.

Junior σουίτα με τζάκι

Οι Junior σουίτες με τζάκι βρίσκονται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα και την ανοιχτή πισίνα. Κατά τους χειμερινούς μήνες, το ενεργειακό τζάκι, το ξύλινο πάτωμα και η ξύλινη οροφή τύπου «σαλέ» καθώς και η ανεμπόδιστη θέα προς τον Ευβοϊκό κόλπο δημιουργούν μία μοναδικά ζεστή ατμόσφαιρά.