Εστιατόριο Levante

Το εστιατόριο Levante με τη μεγάλη βεράντα του βρίσκεται στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου και προσφέρει πανοραμική θέα στον Ευβοϊκό κόλπο, την παραλία με τα μαστιχόδεντρα, την ανοιχτή πισίνα και το πευκοδάσος.

Το Levante είναι το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου σερβίρεται Ελληνικό πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Ανάλογα με την εποχή ή την υψηλή ζήτηση, τα γεύματα προσφέρονται είτε σε πλούσιο μπουφέ είτε a la carte.

Απολαύστε το πρωινό σας στη βεράντα, έχοντας την καλύτερη θέση για την ανατολή του καλοκαιρινού ήλιου και θαυμάστε την πανοραμική θέα του Ευβοϊκού κόλπου και των ακτών της ανατολικής Αττικής. Το δείπνο γίνεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία, καθώς οι γαστρονομικές επιλογές του μενού ή του μπουφέ μας συνοδεύονται από μια λίστα κρασιών που αποτελείται μόνο από τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά και φυσικά τα βραβευμένα τοπικά κρασιά μας, αναδεικνύοντας τους θησαυρούς που είναι οι ποικιλίες του Ευβοϊκού.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
7:00 – 10:00 Πρωινό Καθημερινά

7:00 – 10:30 Πρωινό Σαββατοκύριακα

13:00 – 16:00 Γεύμα a la carte

19:30 – 22:00 Δείπνο Μπουφέ (εποχιακά ή σε περιόδους υψηλής ζήτησης). Σε περίπτωση χαμηλής πληρότητας (< 20 άτομα) σερβίρεται μενού επιλογών 5 πιάτων στους πελάτες με ημιδιατροφή.

19:30 – 22:00 Δείπνο a la carte

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ