ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Negroponte Resort

Ανακαλύψτε την Εύβοια ένα νησί ευλογημένο με αιώνια ομορφία.
Η εμπειρία της φύσης στην πιο αγνή της μορφή.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ

Nergoponte Resort

Αποδράστε στο  πανέμορφο Ξενοδοχείο Negroponte Resort στο νησί της Εύβοιας. Απολαύστε την γαλήνια αίσθηση του ρομαντικού σκηνικού δίπλα στη θάλασσα. Ανεπανάληπτη θέα στον Ευβοϊκό κόλπο και στην ακτογραμμή και τα βουνά της ηπειρωτικής χώρας .

Negroponte Resort

Negroponte Resort

ERETRIA GREECE

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στην βενετσιάνικη ονομασία της πόλης της Χαλκίδας, Negroponte, στηριχθήκαμε για το όνομα του Ξενοδοχειακού συγκροτήματος Negroponte Resort Eretria. Εμπνεόμενοι από την ρομαντική εκείνη εποχή και βασιζόμενοι στο μέτρο και την αρμονία, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, άνετο, αισθητικά άρτιο και απόλυτα εναρμονισμένο στο περιβάλλον.

Χτισμένο σε μία ειδυλλιακή παραθαλάσσια τοποθεσία, μόλις δύο χιλιόμετρα από την ιστορική Ερέτρια, περιστοιχισμένο από αιωνόβια πεύκα και σχοίνα, το Negroponte Resort αγκαλιάζει τη θάλασσα μπροστά του και προσφέρει μοναδική θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο και την ακτή της ηπειρωτικής χώρας .

.

Μόλις 70 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το Negroponte Resort Eretria αποτελεί ιδανικό προορισμό είτε για οικογενειακές διακοπές,  εταιρικές συναντήσεις και συνέδρεια ή για ολιγοήμερες αποδράσεις καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου.

Καλή σας διαμονή!